Πρωταθλήτρια η Αναγέννηση Τραχωνίου

Το πρωτάθλημα της Ε.Π.Ο.Λ. κατάφερε να κατακτήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα της Αναγέννησης Τραχωνίου μετά και από την συμπλήρωση και της τελευταία αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Αναγέννησης Τραχωνίου κατάφερε να τερματίσει στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας 56 βαθμούς, αφού σε σύνολο 22 αγωνιστικών πέτυχε 18 νίκες, 2 ισοπαλίες, 2 ήττες και με συντελεστή τερμάτων 76 υπέρ και 16 κατά.

Μετά και από την επιτυχία της αυτή πρόκειται να εκπροσωπήσει την Ομοσπονδία μας στο επικείμενο Πρωτάθλημα Πρωταθλητριών που θα αρχίσει την Τετάρτη (13/04), καθώς και στο Πρωτάθλημα Ένταξης της Σ.Τ.Ο.Κ. μαζί με τις ομάδες των Απόπ Παρεκκλησιάς και Απέπ Πελενδριού.

Η ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας μας επικοινώνησε με τον αρχηγό της ομάδας Ξυδιά Πέτρο, ο οποίος μας σχολίασε την επιτυχία τους αυτή αλλά και για την συνέχεια στους αγώνες της Σ.Τ.Ο.Κ.:

Πέτρο καταρχήν συγχαρητήρια για την δεύτερη συνεχόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος της Ε.Π.Ο.Λ. Τι έχεις να μας πεις γι’αυτό και γενικά πως είδες την φετινή ποδοσφαιρική χρονιά;

Ευχαριστούμε πάρα πολύ, είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου, του συμπαίκτες μου, το προπονητή μου και όσους συνέβαλαν σ’αυτή την επιτυχία. Προσπαθήσαμε και κουραστήκαμε αρκετά για να κατακτήσουμε τον τίτλο των πρωταθλητών, αυτό έχει επιτευχθεί με ομαδική δουλεία και συνεργασία. Η σύσταση της ομάδας στην πλειοψηφία είναι ίδια με την περσινή, με λίγες μεταγραφές σε θέσεις που εντοπίσαμε ότι είχαμε αδυναμίες.  Στην αρχή αντιμετωπίσαμε μερικές δυσκολίες όπως μέχρι να δέσει η ομάδα, να λειτουργεί ως σύνολο, μερικοί παίκτες στην πορεία δεν είχαν την αναμενόμενη απόδοση αλλά με σκληρή δουλεία και συνεχή προσπάθεια βελτιώσαμε τις αδυναμίες μας.

Πέτρο με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να μας πεις λίγα λόγια για την μέχρι σήμερα ποδοσφαιρική σου σταδιοδρομία.

Η ποδοσφαιρική μου πορεία ξεκίνα από πολύ παλιά, σε ηλικία 8 ετών όπου τότε έκανα προπονήσεις με την ακαδημία της Σαλαμίνας μέχρι και στην ηλικία των 18 ετών. Δυστυχώς λόγω κάποιων συγκυριών και τραυματισμού δεν είχε την αναμενόμενη εξέλιξη. Τα τελευταία 11 χρόνια είμαι μέλος της ομάδας της Αναγέννησης Τραχωνίου, ομάδα του χωρίου μου, όπου την νοιώθω και την αγαπώ.

Ποιες είναι οι σκέψεις σου για την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά;

Το πιο πιθανόν να παραμείνω στην ομάδα του χωριού μου

Η ομάδα σου το ερχόμενο Σάββατο (02/04) θα αντιμετωπίσει στον τελικό κυπέλλου την ΑΕΠ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ με στόχο το νταμπλ. Πως βλέπεις τον αγώνα;

Η κατάκτηση του κυπέλλου ήταν στους στόχους μας από την αρχή της σεζόν. Αντίπαλος μας στον τελικό είναι η ΑΕΠ Πολεμιδίων, που προσωπικά θεωρώ μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος αλλά με τις δικές της αδυναμίες που εκεί θα στοχεύσουμε για να κερδίσουμε των αγώνα και το κύπελλο. Από εκεί και πέρα είναι ένας τελικός και οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Εύχομαι να γίνει ένας ωραίος αγώνας σε αθλητοπρεπή πλαίσια πάντα και ο καλύτερος και πιο τυχερός να κερδίσει, όπου ευελπιστώ να είναι η δική μου ομάδα.

Η ομάδα σου επίσης θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα πρωταθλητριών αλλά και στο πρωτάθλημα της Ένταξης της Σ.Τ.Ο.Κ. Ποιοι είναι οι στόχοι σας εκεί;

Στο πρωτάθλημα πρωταθλητριών έχουμε ήδη κληρωθεί με των Προμηθέα Μουττάλου, που οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και αγωνιζόμαστε στις 13 Απριλίου. Στόχος μας είναι να προχωρήσουμε όσο πιο πολύ γίνεται και γιατί όχι να το κατακτήσουμε. Το ίδιο ισχύει και για το πρωτάθλημα της ΣΤΟΚ, θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις ευελπιστώντας για το καλύτερο αποτέλεσμα.
Στην ένθετη φωτογραφία ο αρχηγός της Αναγέννησης Τραχωνίου Ξυδιάς Πέτρος.
 file[3]

Αφήστε Σχόλιο

Το Ηλεκτρονικό σας Ταχυδρομείο δε θα φαίνεται δημόσια. Τα απαιτούμενα πεδία εμφανίζονται με *