Scroll Top

Αποφάσεις Δ.Σ. ΕΠΟΛ όσο αφορά το μέλλον των διοργανώσεων της Ομοσπονδίας

Το Δ.Σ. της ΕΠΟΛ σε έκτακτη συνεδρίαση του που πραγματοποιήθηκε στις 26.05.2020, αποφάσισε την οριστική διακοπή όλων των Πρωταθλημάτων της περιόδου 2019 – 2020.

Η απόφαση αυτή αποτελεί ουσιαστικά την επικύρωση των αντίστοιχων αποφάσεων της ΚΟΠ και της ΣΤΟΚ για την διακοπή όλων των ποδοσφαιρικών Πρωταθλημάτων στην Κύπρο για την τρέχουσα περίοδο, ενώ το κύριο στοιχείο πάνω στο οποίο βασίστηκε το Συμβούλιο για την κατάληξη του, ήταν η προστασία της υγείας των αθλητών καθώς και όλων των άλλων εμπλεκομένων στα πρωταθλήματα της Ομοσπονδίας και του κοινού γενικότερα.

Όσον αφορά τα επί μέρους ζητήματα που εγείρονται από την διακοπή των πρωταθλημάτων, πάρθηκαν από τo Δ.Σ. της ΕΠΟΛ οι ακόλουθες αποφάσεις:

1ον: Στην Α’ Κατηγορία ανακυρήσσεται πρωταθλήτρια η Ομάδα του ΑΠΟΠ Παρεκκλησιάς, δευτεραθλήτρια η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Προσφύγων και τριταθλήτρια η ΠΑΕΚ Κολοσσίου.

2ον: Στην Β’ Κατηγορία δεν θα γίνει η ανακύρηξη Πρωταθλήτριας με το σκεπτικό ότι δεν επιτρέπει αυτό η βαθμολογία, που υφίσταται μετά τη διακοπή.

3ον: Σε σχέση με την διαβάθμιση από την Α’ στη Β’ Κατηγορία και την άνοδο από την Β’ στην Α’ Κατηγορία, αποφάσισε όπως οι σχετικές αποφάσεις παρθούν στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας η οποία έχει οριστεί για την Τετάρτη 29/07/2020, αφού στην συνέλευση αυτή θα αποφασιστεί και η μορφή των Πρωταθλημάτων της Ομοσπονδίας για την περίοδο 2020 – 2021.

Το Δ.Σ της ΕΠΟΛ εύχεται σε όλα τα μέλη της και σε όλο τον κόσμο υγεία, με τη διαβεβαίωση ότι η Ομοσπονδία είναι πανέτοιμη να συνεχίσει τη δράση της και την προσφορά της στη Νεολαία μας και στην Κοινωνία γενικότερα.

 

Κοινοποίηση:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ