Γενική Συνέλευση ΕΠΟΛ 2024 (Photos)

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (23/07) στο οίκημα της Π.Ε.Ο. η ετήσια Γενική Συνέλευση της ΕΠΟΛ, στην οποία παρευρέθηκαν αρκετοί εκπρόσωποι σωματείων.

Αρχικά ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Κώστας Χατζηκωστής έκανε τον απολογισμό για την δράση του Δ.Σ.  κατά την διάρκεια της θητείας του, την περίοδο 2023 – 2024.

Ακολούθως ο ταμίας της ΕΠΟΛ κ. Γρηγορίου Ρίκκος παρουσίασε την ταμειακή έκθεση για την χρονιά 2023 – 2024, η οποία εγκρίθηκε από τα σωματεία.

Στη συνέχεια εγκρίθηκε η έκθεση τόσο του Δ. Σ. όσο και της εξελεγκτικής επιτροπής.

Εκλέχθηκε 11μελές νέο Διοικητικό Συμβούλιο που αποτελείται από τους: Παναγιώτη Γεωργίου, Ρίκκο Γρηγορίου, Αλέξανδρο Διονυσίου, Κωνσταντίνο Θωμά, Νάκη Ιωάννου, Γιαννάκη Κωνσταντίνου, Χρίστο Κόμπο, Αντρέα Μαυρικίου, Φύτο Παφίτη, Χρήστο Παναγιώτου, Κώστα Χατζηκωστή. Το νέο ΔΣ θα καταρτιστεί σε σώμα, στην πρώτη του συνεδρία.

Στην συνέχεια έγιναν αρκετές εισηγήσεις / παρατηρήσεις / τοποθετήσεις από τους παράγοντες των ομάδων για διάφορα ζητήματα, για τα οποία το απερχόμενο Δ.Σ. της ΕΠΟΛ διαβεβαίωσε πως αποτελούν βασικά αιτήματα διεκδίκησης της ομοσπονδίας μας παρουσιάζοντας και τις κινήσεις στις οποίες προέβη για την επίλυσή τους.

Όσο αφορά την μορφή του πρωταθλήματος της ΕΠΟΛ για την ποδοσφαιρική σεζόν 2024 – 2025, έχει αποφασιστεί μετά από διάλογο και ψηφοφορία να πραγματοποιηθεί σε 2 φάσεις ως αναγράφεται στην εισήγηση του Δ.Σ.

Η έναρξη της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος αποφασίστηκε όπως γίνει 28-29/09/2024 με τιμητικές και Super Cup και 05-06/10/2024 με την πρώτη αγωνιστική.

 

 

Αφήστε Σχόλιο

Το Ηλεκτρονικό σας Ταχυδρομείο δε θα φαίνεται δημόσια. Τα απαιτούμενα πεδία εμφανίζονται με *