Scroll Top

Πρόβλεψε και κέρδισε την επίσημη φανέλα της Εθνικής Κύπρου 2017

Συνεχίζεται ο διαγωνισμός προβλέψεων στην ιστοσελίδα μας που θα δώσει την ευκαιριά στους χρήστες να προβλέψουν τον πρωταθλητή Κύπρου ΚΟΠ Α’ Κατηγορίας (Άνδρες) και να κερδίσουν την επίσημη φανέλα της Εθνικής Κύπρου 2017-2018.

Ο κάθε χρήστης θα πρέπει να κάνει εγγραφή στην ιστοσελίδα της ΕΠΟΛ, να ακολουθήσει και να αποδεχτεί τους όρους και κανονισμούς του διαγωνισμού και εν συνεχεία να κάνει την δικιά του πρόβλεψη. Ο διαγωνισμός όπως έχει ήδη ανακοινωθεί ισχύει μέχρι και την 31 Οκτωβρίου 2017 ώρα 24.00 π.μ.

Για να εγγραφεί κάποιος στην ιστοσελίδα θα πρέπει να ακολουθήσει τα βήματα της εγγραφής, τα οποία έχουν ως ακολούθως:

1. Στην αρχική σελίδα θα πρέπει να επιλεγεί η ΕΓΓΡΑΦΗ

2. Καταχώρηση πραγματικών στοιχείων χρήστη και στο τέλος επιλογή login

3. Αποστολή email σε αυτό που έχει καταχωρηθεί από τον χρήστη και στην συνέχεια επιλογή του σχετικού link για ενεργοποίηση της εγγραφής

4. Η εγγραφή έχει ολοκληρωθεί και θα σταλεί σχετικό email επιβεβαίωσης στο email που έχει καταχωρηθεί από τον χρήστη

5. Ο χρήστης θα πρέπει να επιλέξει στην αρχική σελίδα την ΣΥΝΔΕΣΗ και να καταχωρήσει τα δικά του στοιχεία για να συνδεθεί (Username & Password)

6. Συμμετοχή στον διαγωνισμό με την επιλογή πρόβλεψης του χρήστη για τον πρωταθλητή Κύπρου ΚΟΠ Α’ Κατηγορίας (Άνδρες) 2017 – 2018

Το δώρο θα δοθεί στον νικητή μετά από κλήρωση στους χρήστες που έκαναν σωστή πρόβλεψη, περί τα μέσα Ιουλίου στην Τελετή βράβευσης βραβείων ΕΠΟΛ 2018.

Κοινοποίηση:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ