Τελετή Βραβεύσεων ΕΠΟΛ 2023 – 2024 (Φώτος & Βίντεο)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (16/05) στο οίκημα της ΠΕΟ στην Λεμεσό, η καθιερωμένη ετήσια Τελετή Βραβεύσεων της ΕΠΟΛ για την ποδοσφαιρική χρονιά 2023 – 2024.

Την εκδήλωση παρουσίασε για ακόμη μια χρονιά εξαιρετικά ο φίλος και καταξιωμένος αθλητικογράφος κ. Σάββας Κοσιάρης, όπου βραβεύτηκαν οι ομάδες, ποδοσφαιριστές και διαιτητές που ξεχώρισαν κατά την διάρκεια της ποδοσφαιρικής χρονιάς, αλλά και πρόσωπα που στο παρελθόν πρόσφεραν στην ΕΠΟΛ.

Η εκδήλωση έγινε στην παρουσία εκπροσώπων σωματείων της ΕΠΟΛ, εκπροσώπων άλλων Ομοσπονδιών του αγροτικού ποδοσφαίρου και αρκετών επισήμων, μεταξύ των οποίων οι βουλευτές του ΑΚΕΛ Κώστας Κώστα και Αντρέας Καυκαλιάς, ο επαρχιακός Γραμματέας του ΑΚΕΛ κ. Γιώργος Γεωργίου, η επαρχιακή Γραμματέας της ΠΕΟ Λεμεσού κα. Μαρία Συγγέρη, ο υποψήφιος Δήμαρχος Λεμεσού κ. Γιάννης Αρμεύτης, ο υποψήφιος Αντιδήμαρχος Λεμεσού κ. Δήμος Κάτσης και ο πρόεδρος της Επιτροπής Νεολαίας και Αθλητισμού του Δήμου Λεμεσού κ. Λοΐζος Μαυρουδής.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση έκαναν ο πρόεδρος της ΕΠΟΛ κ. Κώστας Χ”Κωστής, ο πρόεδρος της ΣΤΟΚ κ. Μαρίνος Τιμοθέου και ο πρόεδρος της Επιτροπής Νεολαίας και Αθλητισμού του Δήμου Λεμεσού κ. Λοΐζος Μαυρουδής.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας συγχαίρει όλους όσους βραβεύθηκαν στην εκδήλωση και τους εύχεται ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες, ενόψει και της επόμενης ποδοσφαιρικής χρονιάς 2024 – 2025.

Με το πέρας της εκδήλωσης το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας δεξιώθηκε όλους τους παρευρισκόμενους.

Για να δείτε αναλυτικά τις βραβεύσεις πατήστε ΕΔΩ.

Photos by Louiza Theocharidou

    

Αφήστε Σχόλιο

Το Ηλεκτρονικό σας Ταχυδρομείο δε θα φαίνεται δημόσια. Τα απαιτούμενα πεδία εμφανίζονται με *