Ανάλυση Αγώνων 3ης Αγωνιστικής ΕΠΟΛ Β’ Κατηγορίας 2017/2018

Συνεχίζεται το ερχόμενο Σαββατοκυρίακο (18 & 19/11/2017) το πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας της ΕΠΟΛ 2017-2018 με τους αγώνες της 3ης αγωνιστικής.

Ο αγώνας με τον οποίο θα ανοίξει η αυλαία της 3ης Αγωνιστικής (Σάββατο / 14:30) θα γίνει στην Διερώνα όπου η 4η στην βαθμολογία τοπική ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ φιλοξενεί στο γήπεδο της την μια εκ των πρωτοπόρων του πρωταθλήματος ομάδα του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ Αγίου Αντωνίου, σε ένα αγώνα που σίγουρα χαρακτηρίζεται ως το ντέρμπι της αγωνιστικής. Η ομάδα της Διερώνας μετά από την ήττα της περασμένης αγωνιστικής στο ντέρμπι με την ΛΑΒΑ Γύψου, θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα θέλοντας να εκμεταλλευτεί την καυτή της έδρα για ακόμη μια φορά, ενώ θα προσπαθήσει να σπάσει το αήττητο της αντιπάλου. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Αγίου Αντωνίου έχοντας το απόλυτο στο πρωτάθλημα, θα διεκδικήσει επί ίσοις όροις τους 3 βαθμούς, θέλοντας να συνεχίσει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος και να συνεχίσει να βρίσκεται στα ψηλά του βαθμολογικού πίνακα. Προϊστορία μεταξύ των 2 ομάδων τα τελευταία 3 χρόνια στο γήπεδο της Διερώνας υπάρχει μόνο στην περσινή αγωνιστική περίοδο, όπου η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ νίκησε στο Α’ Γύρο (5η Αγωνιστική) με σκορ 3-2.

Στον δεύτερο χρονικά αγώνα της αγωνιστικής (Σάββατο – 17:00) στο γήπεδο SP Athletico Παραμύθας η ομάδα της B-PED the Academy φιλοξενεί την επίσης πρωτοπόρο ομάδα της ΛΑΒΑ Γύψου η οποία είναι το φαβορί για την νίκη. Η νεοσύστατη ομάδα των γηπεδούχων δεν έχει κερδίσει κάποιο βαθμό στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής και θα επιχειρήσει για την έκπληξη αγωνιζόμενη στην έδρα της. Οι φιλοξενούμενοι πάνε για το 3×3 και τους 9 βαθμούς, θέλοντας να συνεχίσουν το αήττητο σερί τους στο πρωτάθλημα και να πλησιάσουν τον στόχο για επιστροφή στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΟΛ. Προϊστορία μεταξύ των 2 ομάδων τα τελευταία 3 χρόνια δεν υπάρχει, καθώς η ομάδα της B-PED the Academy συμμετέχει στα πρωταθλήματα της ΕΠΟΛ για πρώτη φορά.

Στον τελευταίο αγώνα της αγωνιστικής (Κυριακή – 14:30) στο κοινοτικό γήπεδο της Αψιούς η τοπική ΑΠΟΑ φιλοξενεί την ομάδα του ΠΟΤΑΜΟΥ Γερμασόγειας, σε ένα αγώνα που τα προγνωστικά είναι υπέρ των φιλοξενουμένων. Η ομάδα του ΑΠΟΑ βρίσκεται στον πυθμένα του βαθμολογικού πίνακα με μηδέν βαθμούς και ευελπιστεί ότι στην έδρα της θα καταφέρει να πάρει τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα. Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Γερμασόγειας που έθεσε ως στόχο την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια της ΕΠΟΛ, θέλει να συνεχίσει με ακόμη μια νίκη που θα την διατηρήσει στις κορυφές της βαθμολογίας. Προϊστορία μεταξύ των 2 ομάδων τα τελευταία 3 χρόνια στο κοινοτικό Αψιούς δεν υπάρχει, καθώς συμμετείχαν σε διαφορετικές κατηγορίες.

Ο αγώνας μεταξύ των ομάδων ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Τραχωνίου – Ε.Ν. Αρακαπά δεν θα διεξαχθεί, αφού ως γνωστό η ομάδα των γηπεδούχων αποχώρησε από το πρωτάθλημα λίγο πριν την έναρξη του.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης Αγωνιστικής:

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΠΟΛ 17/18

Αφήστε Σχόλιο

Το Ηλεκτρονικό σας Ταχυδρομείο δε θα φαίνεται δημόσια. Τα απαιτούμενα πεδία εμφανίζονται με *