Αποφάσεις Δ.Ε. (28/02/2022)

ΣΥΝΕΔΡΙΑ & ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 28/02/2022

ΘΕΜΑΤΑ:

1. ΑΓΩΝΑΣ: ΔΥΝΑΜΟ ΜΕΣΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ – ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΩΜΑΤΟΣ/ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ 16/02/2022 (15Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Α. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΟΛ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΔΥΝΑΜΟ ΜΕΣΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΘΩΜΑ ΔΙΑΚΟΥ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΟ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΛΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ.

ΑΠΟΦΑΣΗ: Λαμβάνοντας υπόψη την άμεση επανόρθωση του Σωματείου και την απολογία του, επιβάλλουμε μόνο αυστηρή επίπληξη.

 

2. ΑΓΩΝΑΣ: ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΩΜΑΤΟΣ/ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ – ΑΕΓ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ 18/02/2022 (18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Α. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Μ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΣΒΜΑΤΟΣ/ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ (Α.Μ.ΚΟΠ 215142) ΠΟΥ ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ.

ΑΠΟΦΑΣΗ: Λαμβάνοντας υπόψη την απουσία προηγούμενων παραπτωμάτων του ποδοσφαιριστή και τα δεδομένα της παραπομπής, επιβάλλουμε πέρα από τον αυτόματα αποκλεισμό των 2 αγωνιστικών, μια περαιτέρω αγωνιστική.

 

3. ΑΓΩΝΑΣ: ΑΕΜ ΜΟΥΤΤΑΓΙΑΚΑΣ – ΔΟΞΑ ΚΑΤΩ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ 18/02/2022 (18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Α. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Κ. ΚΛΕΑΝΘΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΑΕΜ ΜΟΥΤΤΑΓΙΑΚΑΣ ΛΟΥΤΣΙΟΣ ΜΑΡΙΟΣ (Α.Μ.ΚΟΠ 205423) ΠΟΥ ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ.

ΑΠΟΦΑΣΗ: Λαμβάνοντας υπόψη την απουσία προηγούμενων παραπτωμάτων του ποδοσφαιριστή, την απολογία του και τα όσα αναφέρθηκαν από το Σωματείο για μετριασμό του παραπτώματος, πέραν του αυτόματου αποκλεισμού των 2 αγωνιστικών, θεωρούμε ότι η δέουσα υπό τις περιστάσεις ποινή είναι αυτή της αυστηρής επίπληξης.

 

4. ΑΓΩΝΑΣ: ΑΕΓ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ – ΔΟΞΑ ΚΑΤΩ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ 21/02/2022 (11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Α. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΟΛ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΕΓ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ.

ΑΠΟΦΑΣΗ: Αυστηρή επίπληξη. Εάν υπάρχουν προβλήματα με την συμπεριφορά των φιλοξενούμενων ομάδων, η γηπεδούχα ομάδα οφείλει να ενημερώνει την Ομοσπονδία και να μην προβαίνει σε ενέργειες οι οποίες μπορεί να βλάψουν το καλό κλίμα μεταξύ των Σωματείων. Εντούτοις, ενόψει του γεγονότος ότι δεν υπάρχουν έτερες προηγούμενες παραπομπές του Σωματείου για το ίδιο θέμα, κρίνουμε ότι η δέουσα υπό τις περιστάσεις ποινή είναι αυτή της αυστηρής επίπληξης.

 

5. ΑΓΩΝΑΣ: ΕΡΜΗΣ ΚΑΤΩ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ – ΑΕΓ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ 10/02/2022 (ΚΥΠΕΛΛΟ)

Α. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΟΛ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΕΓ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΚΛΕΑΝΘΗ ΚΛΕΑΝΘΟΥΣ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΕΓ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ.
ΑΠΟΦΑΣΗ: Λαμβάνοντας υπόψη την άμεση επανόρθωση του Σωματείου και την απολογία του, επιβάλλουμε μόνο αυστηρή επίπληξη.

 

6. ΑΓΩΝΑΣ: ΑΠΟΠ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ 14/02/2022 (10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Α. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΟΛ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΠΟΠ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΓΩΝΑ.

ΑΠΟΦΑΣΗ: Λαμβάνοντας υπόψη το Φύλλο Αγώνος καθώς επίσης και την έκθεση του παρατηρητή και έχοντας κατά νου τα όσα αναφέρονται στα εν λόγω έγγραφα για την συνεχή εμπρηστική συμπεριφορά των οπαδών της γηπεδούχου ομάδας, θεωρούμε ότι η επιβαλλόμενη υπό της περιστάσεις ποινή είναι αυτή της αυστηρής επίπληξης και των €100 πρόστιμο.

Β. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΟΛ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΓΩΝΑ.

ΑΠΟΦΑΣΗ: Με βάση το Φύλλο Αγώνος αλλά και την έκθεση του παρατηρητή, φαίνεται ότι για την όποια αντίδραση του σωματείου, η οποία εν πάση περιπτώσει δεν περιγράφεται στα πιο πάνω έγγραφα, η πρόκληση προήλθε από τους οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας. Ανεξαρτήτως του γεγονότος αυτού και λαμβάνοντας υπόψη την απολογία της ομάδας και τα όσα αναφέρονται στην επιστολή που μας στάληκε, κρίνουμε ότι δεν καθίσταται αναγκαία η επιβολή οποιασδήποτε ποινής.

Γ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΟΛ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΧΑΡΗΣ (Α.Μ.ΚΟΠ 28694) ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ.

ΑΠΟΦΑΣΗ: Λαμβάνοντας υπόψη την απουσία προηγούμενης παραπομπής του ποδοσφαιριστή στην Δικαστική, την απολογία του παίχτη και του σωματείου αλλά και το όσα χαρακτηριστικά αναφέρονται στην έκθεση του παρατηρητή για τις προκλήσεις εκ μέρους των οπαδών της γηπεδούχου ομάδας και το γενικότερο κλίμα, θεωρούμε ότι η ενδεδειγμένη ποινή είναι αυτή της αυστηρής επίπληξης.

 

7. ΑΓΩΝΑΣ: ΑΠΟΠ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑΣ – ΑΠΕΠ ΠΕΛΕΝΔΡΙΟΥ 17/02/2022 (18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Α. ΚΑΤΑΓΕΛΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΝΙΚΟΥ ΣΑΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΠΟΠ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΓΩΝΑ.

ΑΠΟΦΑΣΗ: Λαμβάνοντας υπόψη τα όσα αναφέρονται στο Φύλλο Αγώνος και το γεγονός ότι υπάρχει προηγούμενη παραπομπή του Σωματείου για το ίδιο θέμα, επιβάλλουμε αυστηρή επίπληξη και πρόστιμο €50. Περαιτέρω, εφιστούμε την προσοχή του σωματείου, ώστε να προβεί σε ενέργειες για έλεγχο των οπαδών της και για απουσία γεγονότων και συμπεριφορών που βρίσκονται εκτός του αθλητικού πνεύματος.

 

8. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΟΛ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΚΛΕΑΝΘΗ ΚΛΕΑΝΘΟΥΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΜΟΙΒΗ ΚΑΙ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΟΥ ΕΡΜΗΣ ΚΑΤΩ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ – ΑΕΓ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ.

ΑΠΟΦΑΣΗ: Λαμβάνοντας υπόψη την απολογία του διαιτητή και την επιστροφή των επιπλέον χρημάτων, επιβάλλουμε αυστηρή επίπληξη.

Αφήστε Σχόλιο

Το Ηλεκτρονικό σας Ταχυδρομείο δε θα φαίνεται δημόσια. Τα απαιτούμενα πεδία εμφανίζονται με *