Κούρσα για 2 ? Για 3 ? ή ακόμα και για 4 με 5… ΕΠΟΛ Α Κατηγορίας 17/18

Θολό είναι ακόμα το σκηνικό στα πάνω αλλά και στα κάτω στρώματα της βαθμολογίας όσο αφορά το πρωτάθλημα ΕΠΟΛ Α’ Κατηγορίας 17/18.

Μετά και το τέλος της 6ης αγωνιστικής οι 3 πρωτοπόροι κέρδισαν και συνεχίζουν ακάθεκτοι την κούρσα του πρωταθλήματος. Η Αναγέννηση Προσφύγων κέρδισε δύσκολα στην έδρα της με 3-2 την ομάδα της Απεπ Πελενδριού καθώς έχανε με 0-2 μέχρι το 75′, ενώ η ομάδα της Αεπ Πολεμιδιών κέρδισε άνετα με 0-5 την ομάδα της Δυναμό Μέσα Γειτονιάς. Ακολούθως η 3η στην βαθμολογία ομάδα του Αποπ Παρεκκλησιάς κέρδισε δύσκολα εκτός έδρας 0-1 την ομάδα του Ερμή Κάτω Πολεμιδιών και διατηρεί τις ελπίδες της για διάκριση στο φετινό πρωτάθλημα.

Στην 4η θέση σκαρφάλωσε η ομάδα της Δόξας Κάτω Πολεμιδιών μετά την άνετη νίκη της επί της ομάδας του Κουρίου Επισκοπής, ενώ καραδοκεί και κρυφοκοιτάξει τα άνω στρώματα. Μετά τις ήττες τους οι ομάδες της Απεπ Πελενδριού , Αεμ Μουτταγιάκας και Κουρίου Επισκοπής κόλλησαν στην μέση του βαθμολογικού πίνακα με 7 και 6 βαθμούς αντίστοιχα.

Τέλος στα κάτω στρώματα η μοναδική ομάδα που είχε κέρδος στην αγωνιστική και έκανε και την έκπληξη ήταν η ομάδα της Παεκ Κολοσσίου αφού κέρδισε εκτός έδρας την ομάδα της Αεμ Μουτταγιάκας με 0-1. Έτσι η ομάδα της Παεκ Κολοσσίου έπιασε τον Ερμή Πολεμιδιών στους 4 βαθμούς αφήνοντας την ομάδα της Α.Ε. Γερμασόγειας στους 3 βαθμούς και την ουραγό της βαθμολογίας Δυναμό Μέσα Γειτονίας με μόλις ένα βαθμό.

Η συνέχεια του πρωταθλήματος προβλέπεται συναρπαστική και οι φίλοι της ΕΠΟΛ που τον παρακολουθούν είναι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Αναλυτικά ο βαθμολογικός πίνακας μεντην ολοκλήρωση των αγώνων της 6ης Αγωνιστικής.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α Κατηγορίας ΕΠΟΛ 17/18

Αφήστε Σχόλιο

Το Ηλεκτρονικό σας Ταχυδρομείο δε θα φαίνεται δημόσια. Τα απαιτούμενα πεδία εμφανίζονται με *