Σεμινάριο Διαιτησίας ΕΠΟΛ 2021

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟΛ Λεμεσού σε συνεργασία με την Επιτροπή Διαιτησίας μέσα στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της Ομοσπονδίας, αποφάσισε να διοργανώσει όπως κάθε χρόνο σεμινάριο Διαιτησίας στη Λεμεσό, για όλους τους διαιτητές και βοηθούς διαιτητές της ΕΠΟΛ.

Ο σκοπός του σεμιναρίου είναι για καλυτέρευση και εφαρμογή των νέων κανονισμών περί ποδοσφαίρου, αλλά και για καλύτερη απόδοση των διαιτητών μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Επίσης όσοι παράγοντες, φίλαθλοι και ποδοσφαιριστές των σωματείων της ΕΠΟΛ ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τους παλαιούς και νέους κανονισμούς περί ποδοσφαίρου, είναι ευπρόσδεκτοι να παρευρεθούν.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (05/10) στις 19:00 στο σωματείο της Αθλητικής Ένωσης Γερμασόγειας και το οποίο θα γίνει από καθηγητή διαιτησίας της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το σεμινάριο μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς με το μέλος και Επίτροπο Διαιτησίας της ΕΠΟΛ κ. Γεώργιο Ασπρή στον αριθμό 99490905.

Αφήστε Σχόλιο

Το Ηλεκτρονικό σας Ταχυδρομείο δε θα φαίνεται δημόσια. Τα απαιτούμενα πεδία εμφανίζονται με *