Αποφάσεις Δ.Ε. (23/10/2019)

ΣΥΝΕΔΡΙΑ & ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 23/10/2019

 

ΘΕΜΑΤΑ:

 

  1. ΤΙΜΗΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ: ΔΟΞΑ ΚΑΤΩ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ – ΕΡΜΗΣ ΚΑΤΩ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ 03/10/2019
  • ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΟΛ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΚΑΤΩ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΓΩΝΑ.

ΑΠΟΦΑΣΗ: ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΣΚΟΡ 0-3 ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΚΑΤΩ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ

 

  1. ΤΙΜΗΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ: ΑΠΕΠ ΠΕΛΕΝΔΡΙΟΥ – Α.Ε. ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ 04/10/2019

 

  • ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΟΛ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΕΠ ΠΕΛΕΝΔΡΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΓΩΝΑ.

ΑΠΟΦΑΣΗ: ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΣΚΟΡ 0-3 ΥΠΕΡ ΤΗΣ Α.Ε. ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ

 

  1. ΑΓΩΝΑΣ: ΑΠΟΠ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑΣ – ΔΟΞΑ ΚΑΤΩ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ 10/10/2019
  • ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΟΛ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΚΑΤΩ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΓΩΝΑ.

ΑΠΟΦΑΣΗ: Παρά το γεγονός ότι το οποιοδήποτε αίτημα για αναβολή ή μετάθεση αγώνα δεν συνεπάγεται ταυτόχρονα υποχρέωση αποδοχής του από την Ομοσπονδία και παρά το γεγονός ότι η Ομοσπονδία στο υποβληθέν αίτημα ζήτησε την συγκατάθεση του άλλου Σωματείου για τελική απόφαση/έγκριση και/ή απόρριψη, ενόψει της εσφαλμένης διαβίβασης και/ή ανακοίνωσης της Ομοσπονδίας περί αναβολής του παιχνιδιού στην ιστοσελίδα της, χωρίς να υπάρχει προς τούτο σχετική απόφαση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, , θεωρούμε ότι η μεταγενέστερη ανακοίνωση της απόφασης της Ομοσπονδίας, δεν πρέπει να αποβεί σε βάρος της ομάδας της Δόξας, η οποία καλόπιστα θεώρησε ότι το αίτημα της έγινε αποδεκτό, ενόψει της ανακοίνωσης χωρίς να της δίνεται ικανοποιητικός χρόνος για να ανταποκριθεί στην υποχρέωση της να κατέλθει στο παιχνίδι. Ως εκ τούτου η Δικαστική αποφασίζει ομόφωνα όπως το εν λόγω παιχνίδι επαναληφθεί σε νέα ημερομηνία η οποία θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας άμεσα, με ταυτόχρονη ενημέρωση των ενδιαφερόμενων σωματείων.

  •  Η ΔΟΞΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ ΕΦΕΡΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΓΩΝΑ

  

  1. ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΡΑΖ: Α.Ε. ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ – ΑΜΕΠ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑΣ 30/09/2019

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΒΕΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΑΜΕΠ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΣΑΒΒΙΔΗ (Α.Μ.ΚΟΠ. 44348) Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ.

ΑΠΟΦΑΣΗ: ΑΥΣΤΗΡΗ ΕΠΙΠΛΗΞΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΚΟΜΑ (3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

 

  1. ΑΓΩΝΑΣ: ΚΟΥΡΙΟΝ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ – Α.Ε. ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ 11/10/2019
  • ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΟΛ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΙΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΜΠΗΚΑΝ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

ΑΠΟΦΑΣΗ: ΑΥΣΤΗΡΗ ΕΠΙΠΛΗΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ

 

  1. ΑΓΩΝΑΣ: ΛΑΒΑ ΓΥΨΟΥ – ΠΡΟΟΔΟΣ ΠΟΤΑΜΟΥ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ 11/10/2019
  • ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΟΛ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΟΔΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΜΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΠΟΦΑΣΗ: ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 3-0 ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΛΑΒΑΣ ΓΥΨΟΥ

  

  1. ΑΓΩΝΑΣ: Α.Ε. ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ – ΑΠΕΠ ΠΕΛΕΝΔΡΙΟΥ 18/10/2019
  • ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΙΑΧΙΝΙΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΑΠΕΠ ΠΕΛΕΝΔΡΙΟΥ ΤΣΑΓΓΑΡΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ (Α.Μ.ΚΟΠ 44927), Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ.

ΑΠΟΦΑΣΗ:ΑΥΣΤΗΡΗ ΕΠΙΠΛΗΞΗ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ (3η & 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

 

  1. ΑΓΩΝΑΣ: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ – ΑΠΟΠ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑΣ 21/10/2019
  • ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΟΛ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΜΠΗΚΑΝ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΠΟΦΑΣΗ: ΑΥΣΤΗΡΗ ΕΠΙΠΛΗΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ

 

3 Comments

  1. Reply Post By Πέτρος Αναξαγόρου

    Το Δ.Σ του Σωματείου ΔΥΝΑΜΟ Μ.ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ Μετά την ενημέρωση από την εκτελεστικό της ομοσπονδίας Κυρία Έλενα Αντωνίου σχετικά με το θέμα τιμωριων στις τιμιτικες συναντήσεις ότι δεν ισχύουν, αποφάσισε :
    1) Να εκφράσουμε την απογοήτευση και δυσαρέσκεια μας για την αδικία εις βάρος της ομάδας μας και πιστεύουμε ότι μεγάλη ευθύνη φέρει όλο το Δ.Σ της ομοσπονδίας για την προχειρότητα που έδειξε στο θέμα αφού τα φύλλα αγώνων των τιμιτικων συναντήσεων έπρεπε να σταλούν στην ΚΟΠ όπως γίνεται κάθε χρόνο.
    2) Με την γνωμάτευση της Δικαστικης δηλαδή οι τιμωρημένοι να αγωνίζονται στα επίσημα παιχνίδια όπως στην τιμιτικη δηλώνουμε ότι το Σωματείο μας ΔΕΝ θα λαμβάνει συμμετοχή ξανά στους συγκεκριμένους αγώνες διότι απλά δεν θέλουμε να είμαστε παράνομοι στους κανονισμούς όπως θέλει το σύστημα.

  2. Reply Post By Μακρυγιάννης

    Τους διαιτητές γιατί τους εστείλετε καλό και ενημερώσετε με γραπτό μνμ και τις δυο ομάδες ότι θα γίνει κανονικά ο αγώνας;;;(MAPINO KAI MIXAΛH, META AΠO KAKH ΣYNNENOHΣH KAI ΠAPEΞHΓHΣEIΣ TO ΣYMBOYΛIO AΠOΦAΣIΣE OTI TO ΠAIXNIΔI METAΞY ΣAΣ ΘA ΓINEI KANONIKA AYPIO.
    ΣTAΛΘHKE ΣTIΣ 9 OKTΩBPIOY KAI H ΩPA 21.13)

  3. Reply Post By Koullis

    Πως γινεται να μην ειναι επισημος αγωνας η τιμητικη αλλα να τιμωρουντε οι ομαδες που δεν παρουσιαστηκαν στους αγωνες τιμιτικης?Πως γινεται να μην ειναι επισημος ενας αγωνας αλλα να πληρωνουν οι ομαδες διαιτησια γηπεδα νοσοκομο να συμπληρωνονται φυλλα αγωνα να μην εχουν δικαιωμα συμμετοχης παικτες χωρις δελτιο υγειας ;Δεν ειναι επισημος αλλα αν δεκτει κοκκινη παικτης δεν εχει δικαιωμα συμμετοχης στους αγωνες πρωταθληματος.

Αφήστε Σχόλιο

Το Ηλεκτρονικό σας Ταχυδρομείο δε θα φαίνεται δημόσια. Τα απαιτούμενα πεδία εμφανίζονται με *