Απόφαση Γ.Σ. ΕΠΟΛ για την μορφή των πρωταθλημάτων για την σεζόν 2020 – 2021

Στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟΛ, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 05.08.2020, τα Σωματεία μέλη της Ομοσπονδίας, αποφάσισαν με συντριπτική πλειοψηφία τον τρόπο και την μορφή που θα διεξαχθούν τα πρωταθλήματα της περιόδου 2020-2021.

Σύμφωνα με την απόφαση που έχει παρθεί, δεν θα ισχύσει η διαβάθμιση για την περίοδο 2019-2020 από την Α’ στην Β΄ κατηγορία και για την νέα περίοδο θα διεξαχθεί πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας, με την συμμετοχή 12 Ομάδων και πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας με 7 ομάδες, με την πιθανότητα οι ομάδες της Β’ κατηγορίας να αυξηθούν, καθ’ ότι γίνεται προσπάθεια από κάποια Σωματεία της ΕΠΟΛ να επαναδραστηριοποιηθούν.

Η προσέλευση των αντιπροσώπων των Σωματείων μας στη Συνέλευση ήταν και πάλι αθρώα, η συμμετοχή τους ήταν αρκετά παρεμβατική και παραγωγική και παρά τις επί μέρους διαφωνίες που εκφράστηκαν, η στάση που τήρησαν όλοι ήταν εποικοδομητική και αποσκοπούσε στην πραγμάτωση της κοινής επιθυμίας όλων όσων αποτελούν τη μεγάλη οικογένεια της ΕΠΟΛ, που είναι η περαιτέρω ενδυνάμωση της Ομοσπονδίας και των Σωματείων της για να μπορέσουν να συνεχίσουν τη δράση τους και την προσφορά τους στην κοινωνία.

Πράγματι ως αποτέλεσμα της στάσης που τήρησαν όλοι τόσο στην ετήσια Γενική Συνέλευση της ΕΠΟΛ που προηγήθηκε πριν από λίγες μέρες όσον και στην αναφερόμενη έκτακτη Γενική Συνέλευση, τόσο η Ομοσπονδία όσο και τα Σωματεία της βγήκαν ενισχυμένα και έτοιμα να συνεχίσουν την αέναη πορεία τους στο χρόνο και την προσφορά τους προς την νεολαία μας, προς τον απλό άνθρωπο της συνοικίας και της υπαίθρου και προς το κοινωνικό σύνολο γενικότερα.

Αναφέρεται τέλος ότι η εσωτερική προκήρυξη της ΕΠΟΛ για τον τρόπο διεξαγωγής των πρωταθλημάτων της για την περίοδο 2020 – 2021, ετοιμάζεται ήδη από το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και θα κυκλοφορήσει στα Σωματεία και στα άλλα Σώματα της προσεχείς ημέρες, ενώ θα δημοσιευθεί επίσης στην ιστοσελίδα μας.

 

2 Comments

  1. Reply Post By Στεφανος

    Ποτε υπολογιζεται να ξεκινησουμε;;Δηλ 1η αγωνιστικη;

    1. Reply Post By Yiannis Beros

      Σε ποια κατηγορία αναφέρεσαι;

Αφήστε Σχόλιο

Το Ηλεκτρονικό σας Ταχυδρομείο δε θα φαίνεται δημόσια. Τα απαιτούμενα πεδία εμφανίζονται με *