Γενική Συνέλευση ΕΠΟΛ 2018 (Φώτος)

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Δευτέρα (23/07) στο οίκημα της Π.Ε.Ο. η καθιερωμένη ετήσια Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Ο.Λ., όπου παρευρέθηκαν πέραν των 30 ατόμων, μεταξύ των οποίων τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας και εκπρόσωποι σωματείων Α’ & Β’ κατηγορίας.

Αρχικά ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Χ”Κωστής Κώστας έκανε την λογοδοσία για τα πεπραγμένα του απερχόμενου Δ.Σ. κατά την διάρκεια της ποδοσφαιρικής χρονιάς 2017 – 2018.

Στην συνέχεια ο κ. Κόκος Ασπρής αναφέρθηκε στις διάφορες δραστηριότητες της ΕΠΟΛ αναφορικά σε θέματα διατησίας αλλά και ενέργειες που γίνονται για βελτίωση του επιπέδου των διαιτητών της Ομοσπονδίας μας.

Ακολούθως ο ταμίας της ΕΠΟΛ κ. Γρηγορίου Ρίκκος παρουσίασε την ταμειακή έκθεση για χρονιά 2017 – 2018, η οποία εγκρίθηκε από την Γενική Συνέλευση.

Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας αλλά και η Εξελεγκτική Επιτροπή πρόκειται να συνεχίσουν την θητεία τους και για την επόμενη σεζόν, ενώ στο νέο Δ.Σ. έχουν ενταχθεί ο πρώην εκτελεστικός αντιπρόσωπος της ΕΠΟΛ Ματθαίου Αντρέας και ο νεαρός Τσολιάς Ιάκωβος.

Στην Γ. Σ. έχουν οριστεί και οι ημερομηνίες έναρξης των πρωταθλημάτων και στις 2 κατηγορίες, οι οποίες έχουν ως εξής:

Για το πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας το Super Cup και οι τιμητικές θα διεξαχθούν το Σαβ/κο 29 & 30 Σεπτεμβρίου 2018, ενώ η πρεμιέρα του πρωταθλήματος ορίστηκε για το Σαβ/κο 06 & 07 Οκτωβρίου 2018 και θα τελειώσει με την διεξαγωγή του κυπέλλου στις 23 ή 24 Μαρτίου 2019.

Για το πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας οι τιμητικές θα διεξαχθούν το Σαβ/κο 13 & 14 Οκτωβρίου 2018, ενώ η πρεμιέρα του πρωταθλήματος ορίστηκε για το Σαβ/κο 20 & 21 Οκτωβρίου 2018 και θα τελειώσει με την διεξαγωγή του κυπέλλου στις 02 ή 03 Μαρτίου 2019.

Η κλήρωση των πρωταθλημάτων θα γίνει μετά τις καλοκαιρινές άδειες σε ημερομηνία εντός Σεπτεμβρίου, που θα ανακοινωθεί από την Ομοσπονδία σε μεταγενέστερο στάδιο.

Σύντομα θα αναρτηθεί το video στο επίσημο κανάλι της Ομοσπονδίας ολόκληρη η Γενική Συνέλευση.

 

Αφήστε Σχόλιο

Το Ηλεκτρονικό σας Ταχυδρομείο δε θα φαίνεται δημόσια. Τα απαιτούμενα πεδία εμφανίζονται με *