Γενική Συνέλευση ΕΠΟΛ 2020 (Φώτος)

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (29/07) στο οίκημα της Π.Ε.Ο. η καθιερωμένη ετήσια Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Ο.Λ. όπου παρευρέθηκαν πέραν των 30 ατόμων, μεταξύ των οποίων τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών και εκπρόσωποι σωματείων Α’ & Β’ κατηγορίας.

Αρχικά ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Κώστας Χ”Κωστής έκανε την λογοδοσία για τα πεπραγμένα του απερχόμενου Δ.Σ. κατά την διάρκεια της ποδοσφαιρικής χρονιάς 2019 – 2020 (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ).

Ακολούθως ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟΛ κ. Μαυρικίου Ανδρέας παρουσίασε την ταμειακή έκθεση για χρονιά 2019 – 2020, η οποία εγκρίθηκε από την Γενική Συνέλευση.

Στην συνέχεια έγιναν αρκετές εισηγήσεις / παρατηρήσεις / τοποθετήσεις από τους παράγοντες των ομάδων για διάφορα ζητήματα, τα οποία το νέο Δ.Σ. της ΕΠΟΛ θα αξιολογήσει στις επόμενες του συνεδρίες.

Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας αλλά και η Εξελεγκτική Επιτροπή πρόκειται να συνεχίσουν την θητεία τους και στην επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν, ενώ το Δ.Σ. της ΕΠΟΛ θα είναι 10μελές μετά και την ένταξη των Ευσταθίου Στάθη και Χρίστου Αχιλλέα.

Όσο αφορά την μορφή των πρωταθλημάτων της ΕΠΟΛ θα αποφασιστεί σε νέα συνάντηση που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη (05/08 – 19:00), σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση που έχει συμφωνηθεί από τα σωματεία.

Αφήστε Σχόλιο

Το Ηλεκτρονικό σας Ταχυδρομείο δε θα φαίνεται δημόσια. Τα απαιτούμενα πεδία εμφανίζονται με *