Γενική Συνέλευση ΕΠΟΛ 2022 (Φώτος)

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (11/07) στο οίκημα της Π.Ε.Ο. η καθιερωμένη ετήσια Γενική Συνέλευση της ΕΠΟΛ, στην οποία παρευρέθηκαν πέραν των 20 εκπροσώπων σωματείων.

Αρχικά ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Κώστας Χ”Κωστής έκανε τον απολογισμό για την δράση του Δ.Σ. κατά την διάρκεια της ποδοσφαιρικής χρονιάς 2021 – 2022 (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ).

Ακολούθως ο ταμίας της ΕΠΟΛ Γρηγορίου Ρίκκος παρουσίασε την ταμειακή έκθεση για την χρονιά 2021 – 2022, η οποία εγκρίθηκε από τα σωματεία.

Επίσης έγινε ενημέρωση για την δωρεάν παραχώρηση 100 στολών ποδοσφαίρου από την εταιρεία CHAMPSPORTS LTD, τις οποίες θα διαθέσει το Δ.Σ. σε 5 ομάδες της ΕΠΟΛ, με βάση τις ανάγκες της Ομοσπονδίας.

Στην συνέχεια έγιναν αρκετές εισηγήσεις / παρατηρήσεις / τοποθετήσεις από τους παράγοντες των ομάδων για διάφορα ζητήματα, τα οποία το Δ.Σ. της ΕΠΟΛ θα αξιολογήσει στις επόμενες του συνεδρίες.

Κατόπιν έγκρισης από τα σωματεία στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας έχουν ενταχθεί οι Θωμά Κωνσταντίνος, Χριστοφή Στέλιος και Παφίτης Φύτος.

Όσο αφορά την μορφή των πρωταθλημάτων της ΕΠΟΛ για την ποδοσφαιρική σεζόν 2022 – 2023, θα αποφασιστεί στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση των σωματείων, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (20/07) στις 18:30 στο οίκημα της ΠΕΟ.

 

Αφήστε Σχόλιο

Το Ηλεκτρονικό σας Ταχυδρομείο δε θα φαίνεται δημόσια. Τα απαιτούμενα πεδία εμφανίζονται με *