Γενική Συνέλευση ΕΠΟΛ 2023 (Φώτος)

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (26/07) στο οίκημα της Π.Ε.Ο. η καθιερωμένη ετήσια Γενική Συνέλευση της ΕΠΟΛ, στην οποία παρευρέθηκαν αρκετοί εκπρόσωποι σωματείων.

Αρχικά ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Κόκος Ασπρής έκανε τον απολογισμό για την δράση του Δ.Σ. κατά την διάρκεια της ποδοσφαιρικής χρονιάς 2022 – 2023.

Ακολούθως ο ταμίας της ΕΠΟΛ κ. Γρηγορίου Ρίκκος παρουσίασε την ταμειακή έκθεση για την χρονιά 2022 – 2023, η οποία εγκρίθηκε από τα σωματεία.

Στην συνέχεια έγιναν αρκετές εισηγήσεις / παρατηρήσεις / τοποθετήσεις από τους παράγοντες των ομάδων για διάφορα ζητήματα, τα οποία το Δ.Σ. της ΕΠΟΛ θα αξιολογήσει στις επόμενες του συνεδρίες.

Όσο αφορά την μορφή του πρωταθλήματος της ΕΠΟΛ για την ποδοσφαιρική σεζόν 2023 – 2024, έχει αποφασιστεί μετά από ψηφοφορία (9-4) να παραμείνει ως έχει με τους 2 ομίλους, ενώ αυτή ήταν και η εισήγηση του Δ.Σ. της ΕΠΟΛ μιας και ο αριθμός των ομάδων είναι ίδιος με πέρσι.

Η έναρξη του πρωταθμήματος θα γίνει αρχές του Οκτώβρη, ενώ η κλήρωση για το πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12/09/2023.

Αφήστε Σχόλιο

Το Ηλεκτρονικό σας Ταχυδρομείο δε θα φαίνεται δημόσια. Τα απαιτούμενα πεδία εμφανίζονται με *