Γενική Συνέλευση ΕΠΟΛ 2017 (Φώτος)

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την περασμένη Τρίτη (25/07) στο οίκημα της Π.Ε.Ο. η καθιερωμένη ετήσια Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Ο.Λ., όπου παρευρέθηκαν πέραν των 40 ατόμων μεταξύ των οποίων τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας, μέλη από τον Σύνδεσμο Διαιτητών της Ομοσπονδίας και εκπρόσωποι σωματείων Α’ & Β’ κατηγορίας.

Αρχικά από τα σωματεία που παρευρέθηκαν στην συνέλευση εγκρίθηκαν οι συμμετοχές στα πρωταθλήματα της Ομοσπονδίας των ομάδων της ΛΑΒΑ/ΓΥΨΟΥ και του νέου σωματείου B-PED THE ACADEMY, τα οποία με βάση και το καταστατικό της Ομοσπονδίας θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2017 – 2018.

Στην συνέχεια ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Χ”Κωστής Κώστας έκανε την λογοδοσία για τα πεπραγμένα του απερχόμενου Δ.Σ. κατά την διάρκεια της ποδοσφαιρικής χρονιάς 2016 – 2017, ενώ εγκρίθηκε και η ταμειακή έκθεση.

Το Δ.Σ της Ομοσπονδίας αλλά και η Εξελεγκτική Επιτροπή πρόκειται να συνεχίσουν την θητεία τους και για την επόμενη σεζόν, ενώ έχουν οριστεί και οι ημερομηνίες έναρξης των πρωταθλημάτων.

Για το πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας το Super Cup και οι τιμητικές θα διεξαχθούν το Σαβ/κο 07 & 08 Οκτωβρίου 2017 ενώ η πρεμιέρα του πρωταθλήματος ορίστηκε για το Σαβ/κο 14 & 15 Οκτωβρίου 2017 και θα τελειώσει με την διεξαγωγή του κυπέλλου στις 24 ή 25 Μαρτίου 2018.

Για το πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας οι τιμητικές θα διεξαχθούν το Σαβ/κο 21 & 22 Οκτωβρίου 2017 ενώ πρεμιέρα του πρωταθλήματος ορίστηκε για το Σαβ/κο 28 & 29 Οκτωβρίου 2017 θα τελειώσει με την διεξαγωγή του κυπέλλου στις 07 ή 08 Απριλίου 2018.

Η κλήρωση των πρωταθλημάτων θα γίνει μετά τις καλοκαιρινές άδειες σε ημερομηνία εντός Σεπτεμβρίου που θα ανακοινώσει η Ομοσπονδία σε μεταγενέστερο στάδιο.

Σύντομα θα αναρτηθεί το video στο επίσημο κανάλι της Ομοσπονδίας ολόκληρη η Γενική Συνέλευση.

 

Αφήστε Σχόλιο

Το Ηλεκτρονικό σας Ταχυδρομείο δε θα φαίνεται δημόσια. Τα απαιτούμενα πεδία εμφανίζονται με *