(ΚΟΠ) – Αγώνες χωρίς την παρουσία φιλάθλων – Επαρχία Λευκωσίας και Λεµεσού

Σας προωθούμε τη νέα εγκύκλιο της ΚΟΠ για τα επιπρόσθετα μέτρα στις Επαρχίες Λευκωσίας και Λεμεσού, λόγω πανδημίας, όπως αυτά εξαγγέλθηκαν από το Υπουργείο Υγείας. Τα μέτρα αυτά θα εφαρμοστούν και στα Πρωταθλήματα των Ομοσπονδιών μελών της ΣΤΟΚ, αφού αφορούν διάταγμα της πολιτείας.

Διευκρινίζεται ότι η αναφορά για αγώνες χωρίς φιλάθλους που διεξάγονται στις Επαρχίες Λευκωσίας και Λεμεσού, εννοεί ότι μόνο 20 άτομα από κάθε Σωματείο δικαιούνται να παρευρίσκονται στα στάδια, πέραν των ατόμων που εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο και αναγράφονται στο Φύλλο Αγώνα (ποδοσφαιριστές, προπονητές, βοηθοί, φροντιστές, γυμνασίαρχοι, γιατροί κ.λ.π.).

Σημειώνεται ότι τους καταλόγους θα τους αποστέλλουν τα Σωματεία μέλη σας, στον υπεύθυνο της Ομοσπονδίας σας που έχει ορίσει το Διοικητικό Συμβούλιο σας.

Σε συνέχεια των μέτρων που έχουν ανακοινωθεί με διάταγμα του Υπουργείου Υγείας στις 12.10.2020, σας ενημερώνουμε πως όλοι οι αγώνες που θα διεξάγονται σε στάδια των Επαρχιών Λευκωσίας και Λεμεσού Θα διεξάγονται χωρίς την παρουσία φιλάθλων μέχρι το πρωί της Παρασκευής 23 Οκτωβρίου 2020.

Ως,ε…κ τούτου, όλες οι ομάδες που έχουν αγώνες στις πιο πάνω Επαρχίες, από την ερχόμενη
αγωνιστική (δηλαδή από 14/1Ο/2020) ανεξαιρέτως κατηγορίας, θα πρέπει να αποστέλλουν στην Ομοσπονδία (με φαξ 22590544 ή email: info@cfa.com.cy) καθώς και στην αντίπαλη ομάδα, κατάλογο των ατόµων που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα μέχρι την προηγούµενη
µέρα από κάθε αγώνα (13:00 το μεσηµέρι).

Για διευκόλυνση ιχνηλάτησης στην περίπτωση θετικού κρούσματος, νοείται πως τα άτομα που θα συμπεριληφθούν στους εν λόγω καταλόγους, θα πρέπει να δηλώνουν τα παρακάτω στοιχεία: ονοµατεπώνυμο, κάρτα φιλάθλου (ισχύει για τους καταλόγους του Πρωταθλήματος ΟΥΤΑ Α’ Κατηγορίας), τηλέφωνο επικοινωνίας και αριθμό ταυτότητας.

Επίσης θα πρέπει να συμµορφώνονται με τις οδηγίες για την προστασία και υγιεινή που ορίζονται από το Πρωτόκολλο της ΚΟΠ και του Υπουργείου Υγείας.

Υπενθυμίζουμε πως το διάταγμα του Υπουργείου Υγείας για έκτακτα τα μέτρα που ισχύουν στην επαρχία Λάρνακας ανανεώθηκε στις 06/10/2020 και έχει ισχύ μέχρι τις 14/10/2020 τα μεσάνυκτα. θα επαξιολογηθεί η κατάσταση και θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

Για δική σας ενημέρωση ο αριθμός ατόμων που δικαιούνται τα Σωματεία για κάθε κατηγορία έχει ως εξής :

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ – 40 ΑΤΟΜΑ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ – 30 ΑΤΟΜΑ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ – 30 ΑΤΟΜΑ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ – 30 ΑΤΟΜΑ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΙΛΕΚΤΗΣ ΣΤΟΚ – 20 ΑΤΟΜΑ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ – 8 ΑΤΟΜΑ

Αφήστε Σχόλιο

Το Ηλεκτρονικό σας Ταχυδρομείο δε θα φαίνεται δημόσια. Τα απαιτούμενα πεδία εμφανίζονται με *