Νταμπλούχος η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Προσφύγων! Φώτος & Video (ΕΠΟΛ 2021-2022)

Νταμπλούχος στην ΕΠΟΛ για την ποδοσφαιρική σεζόν 2021-2022 ανακηρύχθηκε χθες το απόγευμα η πρωταθλήτρια ομάδα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Προσφύγων, καθώς στον τελικό κυπέλλου που διεξήχθη στο Δημοτικό Γερμασόγειας στην παρουσία 200 περίπου φίλων των 2 ομάδων, επικράτησε μετά από ανατροπή της ΑΠΕΠ Πελενδριού με σκορ 2-1 και επανέλαβε το νταμπλ μετά από 22 χρόνια, καθώς η τελευταία σεζόν που το πέτυχε αυτό ήταν την ποδοσφαιρική χρονιά 1999-2000!

Στο πρώτο ημίχρονο το σκορ ήταν 0-0 με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις 2 εστίες, με περισσότερο παιχνίδι κέντρου και δυνατές μονομαχίες. Στο δεύτερο ημίχρονο η τυπικά φιλοξενούμενη ομάδα της ΑΠΕΠ προηγήθηκε στο σκορ στο 55′ μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσιτούρη, ενώ οι ποδοσφαιριστές της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ αντέδρασαν και πέτυχαν 2 γκολ μέσα σε 15′ με σκόρερ τους Βασιλείου (65′) και Μακαρίτη (80′) που μπήκε ως αλλαγή και κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ και να κρατήσουν το 2-1 μέχρι και την λήξη του αγώνα.

Με την ολοκλήρωση και του θεσμού του κυπέλλου η φιναλίστ ΑΠΕΠ Πελενδριού θα εκπροσωπήσει την Ομοσπονδία στο Κύπελλο Κυπελλούχων της ΣΤΟΚ, αφού η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Προσφύγων θα συμμετέχει στο Πρωτάθλημα Πρωταθλητριών της ΣΤΟΚ.

Οι ενδεκάδες των 2 ομάδων:

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Προσφύγων: Χρυσοστόμου Χ., Λουκαρής, Νικολάου, Ιωσήφ, Καρεκλάς, Κωνσταντά, Στυλιανού, Βασιλείου, Αντωνίου, Χρυσοστόμου Μ., Αναστασίου (Μακαρίτης, Σολωμού, Ελλαδίου, Καραβέλλας)

ΑΠΕΠ Πελενδριού: Ηρακλέους, Λοϊζίδης, Θεοφίλου, Σταύρου, Τσιτούρης, Νεοφύτου, Δρουσιώτης, Παρμαξής Κ., Παρμαξής Σ., Λεοντίου, Βαζαπής (Κονναρή, Γεωργίου Ν., Στυλιανού, Γεωργίου Δ.)

Διαιτητές: Μ. Νικολάου (Α. Πιερή – Γ. Κατσιφάρης) Α. Παναγιώτου (4ος)

 

 

 

Αφήστε Σχόλιο

Το Ηλεκτρονικό σας Ταχυδρομείο δε θα φαίνεται δημόσια. Τα απαιτούμενα πεδία εμφανίζονται με *