Πραγματοποιήθηκε η έκτακτη Γ.Σ. της ΕΠΟΛ

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (20/07) η έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟΛ, όπου αποφασίστηκε η μορφή του πρωταθλήματος για την ποδοσφαιρική σεζόν 2022 – 2023.

Μετά από ψηφοφορία που έγινε στην παρουσία 13 σωματείων, τα 8 ψήφισαν όπως γίνει πρωτάθλημα 2 ομίλων, 4 ομάδες ψήφισαν όπως το πρωτάθλημα παραμείνει με την μορφή των 2 κατηγοριών (Α’ & Β’), ενώ ένα σωματείο τήρησε αποχή από την ψηφοφορία.

Με βάση την ψηφοφορία των σωματείων στο πρωτάθλημα της ΕΠΟΛ 2022 – 2023 θα υπάρχει μία κατηγορία με 2 ομίλους, ενώ με την λήξη της σεζόν θα διαμορφωθεί και το επόμενο πρωτάθλημα της Ομοσπονδίας 2023 – 2024, όπου θα επιστρέψει στην μορφή των 2 κατηγοριών (Α’ & Β’).

Η κλήρωση των 2 ομίλων αναμένεται να γίνει στις αρχές του Σεπτέμβρη και οι ομάδες θα χωριστούν σε 3 group δυναμικότητας (με βάση την τελική βαθμολογική κατάταξη της ποδοσφαιρικής σεζόν 2021 – 2022), για να χωριστούν σε 2 ισοδύναμους ομίλους.

Τα group δυναμικότητας θα έχουν ως ακολούθους:

GROUP A
Αναγέννηση Προσφύγων
ΑΠΟΠ Παρεκκλησιάς
ΑΠΕΠ Πελενδριού
Κούριον Επισκοπής

GROUP B
Ερμής Πολεμιδιών
ΑΕΓ Γερμασόγειας
ΠΑΕΚ Κολοσσίου
Αθλητικό Σωματείο Αγίου Αντωνίου
Αναγέννηση Διερώνας
Νεολαία Ασγάτας /Βάσας

GROUP C
Δυναμό Μέσα Γειτονιάς
ΑΕΜ Μουτταγιάκας
Δόξα Κάτω Πολεμιδιών
Οθέλλος Επισκοπής
Πρόοδος Ποταμού Γερμασόγειας
Όλυμπος Αγίου Νικολάου
Πεντάκωμο

Σε περίπτωση που υπάρχει επίσημη δήλωση συμμετοχής και από άλλα σωματεία που δεν είχαν αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της σεζόν 2021 – 2022, θα δημιουργηθεί ακόμη ένα group δυναμικότητας (GROUP D).

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο πρωτάθλημα ομίλων της Ομοσπονδίας θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Αφήστε Σχόλιο

Το Ηλεκτρονικό σας Ταχυδρομείο δε θα φαίνεται δημόσια. Τα απαιτούμενα πεδία εμφανίζονται με *