Σκεπτικό Απόφασης Δ.Ε. – ΠΑΕΚ ΚΟΛΟΣΣΙΟΥ vs ΠΡΟΟΔΟΣ ΠΟΤΑΜΟΥ

Η ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας σας παραθέτει το σκεπτικό της απόφασης της Δικαστικής Επιτροπής στην ένσταση κατά του κύρους του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕΚ ΚΟΛΟΣΣΙΟΥ vs ΠΡΟΟΔΟΣ ΠΟΤΑΜΟΥ.

 

ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕΚ ΚΟΛΟΣΣΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΠΟΤΑΜΟΥ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ

 

Εμϕανίσεις:

 

Για σωματείο ΠΑΕΚ ΚΟΛΟΣΣΙΟΥ: κ. Αντώνης Χριστοδούλου

 

Για το σωματείο ΠΡΟΟΔΟΣ ΠΟΤΑΜΟΥ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑ: κ. Γιαννάκης Μαραγκός

 

Σύνθεση Δικαστικής Επιτροπής: Τώνια Γρηγορίου, Χριστάκης Σωκράτους, Λούκας Κωστακόπουλος, Αυγουστίνος Σωϕρονίου και Γιώργος Αντωνίου

 

————————————————————————————–

 

ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΗΜΕΡ. 15/03/2017

 

————————————————————————————–

 

Η απόϕαση της Δικαστικής Επιτροπής είναι ομόϕωνη. Παραθέτουμε κατωτέρω τα γεγονότα, την αιτιολογία και κατάληξη της απόϕασης.

 

ΓΕΓΟΝΟΤΑ:

 

Στις 25/02/2017 και η ώρα 15:10 μ.μ. διεξήχθη στο γήπεδο Champion, ο αγώνας μεταξύ της ΠΑΕΚ ΚΟΛΟΣΣΙΟΥ (εϕεξής «ΠΑΕΚ») και της ΠΡΟΟΔΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ (εϕεξής «ΠΡΟΟΔΟΣ»), με τελικό αποτέλεσμα 5 – 6 υπέρ της ϕιλοξενούμενης ομάδας. Το ϕύλλο αγώνος του υπό κρίση αγώνος κατατέθηκε και σημειώθηκε ως Τεκμήριο 2. Την 28/02/2017 και η ώρα 15:00 μ.μ.  η ΠΑΕΚ καταχώρησε Ένσταση κατά του κύρους του αγώνα για αντικανονική συμμετοχή 2 ποδοσϕαιριστών ήτοι του ποδοσϕαιριστή Χριστοϕόρου Αλέξανδρος (Αριθμός Μητρώου 207864) και Θεοδωσίου Θεόδωρος (Αριθμός Μητρώου 44833) για τον λόγο ότι αγωνίστηκαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι χωρίς να διαθέτουν έγκυρο δελτίο υγείας. Η Ένσταση της ΠΑΕΚ κατατέθηκε και σημειώθηκε ως Τεκμήριο 1. Επίσης μαζί με την Ένσταση η ΠΑΕΚ παρέδωσε στην ομοσπονδία επιταγή της Τράπεζας Κύπρου, ημερομηνίας 28/02/2017 για το ποσό των €200 η οποία κατατέθηκε και σημειώθηκε ως Τεκμήριο 3

 

Διαδικαστικές Προϋποθέσεις εξέτασης Ένστασης κατά του κύρους ενός αγώνα:

 

Σύμϕωνα με το μέρος ΧΙΙΙ της Ενιαίας Προκήρυξης Πρωταθλημάτων των Ομοσπονδιών Μελών της ΣΤΟΚ (2016/2017) (εϕεξής  «Προκήρυξη») στο άρθρο 20.1 μεταξύ άλλων προνοεί ότι Ένσταση κατά του κύρους ενός αγώνα μπορεί να καταχωρηθεί “λόγω αντικανονικής συμμετοχής ποδοσϕαιριστή, σαν επακόλουθο παράβασης της παρούσας Προκήρυξης και………..”. Επίσης στο άρθρο 21 προβλέπεται ότι οποιαδήποτε Ένσταση κατά του κύρους του αγώνα θα πρέπει να υποβληθεί στην οικεία Ομοσπονδία το αργότερο εντός 72 ωρών (για αγώνα πρωταθλήματος) από τη λήξη του αγώνα. Περαιτέρω στο άρθρο 22 προνοεί ότι με την υποβολή κάθε Ένστασης θα πρέπει να καταβάλλεται παράβολο  €200. Με βάσει τα Τεκμήρια τα οποία έχει ενώπιον της η Δικαστική, και τα οποία κατατέθηκαν χωρίς αμϕισβήτηση, κρίνουμε ότι οι διαδικαστικές προϋποθέσεις για την υποβολή Ένστασης κατά του κύρους του αγώνα πληρούνται, ως εκ τούτου θα προχωρήσουμε με την εξέταση της ουσίας της Ένστασης.

 

Θέσεις των δύο ομάδων:

 

Η θέση της ΠΑΕΚ όπως της έχει επαναλάβει και ο εκπρόσωπος της κατά την Ακρόαση της Ένστασης είναι ότι στον εν λόγω αγώνα σύμϕωνα και με το Τεκ. 1 αγωνίστηκαν οι ποδοσϕαιριστές Χριστοϕόρου Αλέξανδρος (Αριθμός Μητρώου 207864) και Θεοδωσίου Θεόδωρος (Αριθμός Μητρώου 44833) χωρίς να διαθέτουν έγκυρο δελτίο υγείας. Το γεγονός αυτό το έχουν διαπιστώσει από έλεγχο που έχουν πραγματοποιήσει στο σύστημα μηχανογράϕησης του ΑΣΥΑ.

 

Η θέσης της Προόδου όπως μας την έχει περιγράψει ο εκπρόσωπος της, είναι ότι οι δύο πιο πάνω ποδοσϕαιριστές, παρόλο που αναγράϕονται στο ϕύλλο αγώνος στην αρχική ενδεκάδα του εν λόγω αγώνα, δεν αγωνίστηκαν και στη θέση τους αγωνίστηκαν οι ποδοσϕαιριστές Δημητρίου Αλέξης (Αριθμός Μητρώου 209240) και Τσίβικος Σάββας (Αρ. Μητρώου 29827). Είναι η θέση της Προόδου ότι για την πιο πάνω εξέλιξη, ενημερώθηκε ο 2ος Βοηθός κ. Παναγιώτης Σοϕοκλέους λίγα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα, όπως προβεί στις απαραίτητες αλλαγές στο ϕύλλο αγώνος.

 

Μαρτυρία:

 

Για την εξακρίβωση των πραγματικών περιστατικών του εν λόγω αγώνα κατέθεσαν ως μάρτυρες και έτυχαν εξέτασης και αντεξέτασης ο 2ος Βοηθός κ. Παναγιώτης Σοϕοκλέους (Μάρτυρας 1) και ο 1ος Βοηθός κ. Ανδρέας Παρασκευά (Μάρτυρας 2). Επίσης πέραν των πιο πάνω Τεκμηρίων 1, 2 και 3 κατατέθηκε από την Ομοσπονδία ως Τεκμήριο 4 η επιστολή προς τον ΚΟΑ και η απάντηση του, σχετικά με την έρευνα του ΚΟΑ ως προς τα δελτία υγείας των αθλητών Χριστοϕόρου Αλέξανδρος (Α.Π.Τ.: 1054268)  και Θεοδωσίου Θεόδωρος (Α.Π.Τ. 962977).

 

(Μάρτυρας 1): Ο κ. Σοϕοκλέους κατά την αντεξέταση του ανέϕερε, ότι πριν την έναρξη του αγώνα μαζί με τον 1ο Βοηθό, έλεγξαν τα δελτία υγείας όλων των ποδοσϕαιριστών που ήταν γραμμένοι στο ϕύλλο αγώνος. Για την ομάδα της Προόδου παρατήρησαν ότι απουσίαζαν τα δελτία υγείας του τερματοϕύλακα Καρκαλλή Χριστάκη και του Αριστείδου Αριστείδη. Ακολούθως και όπως ανέϕερε ο 1ος Βοηθός, ο Καρκαλλής Χριστάκης του υπέδειξε το δελτίο υγείας του, ενώ για τον Αριστείδου Αριστείδη ενημερώθηκε από την Πρόοδο ότι δεν θα αγωνιστεί. Σε ερώτηση αν αντιλήϕθηκε οποιαδήποτε παραποίηση σε οποιοδήποτε δελτίο υγείας της Προόδου, απάντησε πως δεν πρόσεξε κάτι τέτοιο. Σε υποβολή του εκπροσώπου της Προόδου ότι του είχαν αναϕέρει πριν την έναρξη του αγώνα ότι στη θέση των ποδοσϕαιριστών Χριστοϕόρου Αλέξανδρος (Αριθμός Μητρώου 207864) και Θεοδωσίου Θεόδωρος (Αριθμός Μητρώου 44833) θα αγωνιστούν τελικά οι Δημητρίου Αλέξης (Αριθμός Μητρώου 209240) και Τσίβικος Σάββας (Αρ. Μητρώου 29827), απάντησε πως μετά από τον έλεγχο που έκανε στο δελτίο υγείας του Καρκαλλή Χριστάκη, του ανέϕεραν από την Πρόοδο ότι πιθανόν να έχει και άλλες αλλαγές στο ϕύλλο αγώνα, χωρίς όμως να θυμάται κάτι περισσότερο. Εν συνεχεία του υποδείχθηκαν από την Δικαστική οι ϕωτογραϕίες των ποδοσϕαιριστών Χριστοϕόρου Αλέξανδρος (Αριθμός Μητρώου 207864), Θεοδωσίου Θεόδωρος (Αριθμός Μητρώου 44833), Δημητρίου Αλέξης (Αριθμός Μητρώου 209240), Τσίβικος Σάββας (Αρ. Μητρώου 29827) και ρωτήθηκε αν θυμάται να αγωνιστήκαν στο εν λόγω παιχνίδι και απάντησε πως δεν θυμάται τα πρόσωπα των συγκεκριμένων ποδοσϕαιριστών.

 

(Μάρτυρας 2): Ο κ. Παρασκευά επανέλαβε αυτά που είχε αναϕέρει ο 1ο Βοηθός ότι δηλαδή πριν έναρξη του αγώνα έλεγξαν τα δελτία υγείας όλων των ποδοσϕαιριστών. Σε ερώτηση αν αντιλήϕθηκε οποιαδήποτε παραποίηση σε οποιοδήποτε δελτίο υγείας της Προόδου, απάντησε πως δεν πρόσεξε κάτι τέτοιο. Σε ερώτηση της ΠΑΕΚ αν θυμάται να αγωνίστηκε ο ποδοσϕαιριστής Θεοδωσίου Θεόδωρος (Αριθμός Μητρώου 44833), απάντησε επί λέξη «ναι ο Δώρος έπαιξε τον θυμάμαι» επίσης ανέϕερε ότι γνωρίζει το Δώρο και έξω από το ποδόσϕαιρο και θυμάται πολύ καλά το πρόσωπο του. Όταν του υποδείχθηκαν από την Δικαστική οι ϕωτογραϕίες των ποδοσϕαιριστών Χριστοϕόρου Αλέξανδρος (Αριθμός Μητρώου 207864), Θεοδωσίου Θεόδωρος (Αριθμός Μητρώου 44833), Δημητρίου Αλέξης (Αριθμός Μητρώου 209240), Τσίβικος Σάββας (Αρ. Μητρώου 29827), απάντησε ότι θυμάται να αγωνίστηκαν ο Δώρος και ο Σάββας.

 

Σε ερωτήσεις προς τους 2 Βοηθούς από την Δικαστική γιατί ο Δημητρίου Αλέξης (Αριθμός Μητρώου 209240) ενώ δεν ήταν στην αρχική ενδεκάδα, ϕαίνετε να αγωνίστηκε από την αρχή, αϕού σκόραρε στο 9’ λεπτό και δέχθηκε κάρτα στο 79΄λεπτό ενώ στις αντικαταστάσεις δεν περιλαμβάνεται το όνομα του, απάντησαν και οι δύο πως δεν ξέρουν το λόγω που συνέβη κάτι τέτοιο.

 

 

 

Ευρύματα και αξιολόγηση μαρτυρίας:

 

Στο στάδιο αυτό αϕού έχουμε αναλύσει την ενώπιον μας μαρτύρια όπως έχει τεθεί από τα Τεκμήρια 1-4 και την δια ζώσης μαρτυρία των 2 Βοηθών Διαιτητών παραθέτουμε τα πιο κάτω ευρήματα.

 

1) Το ϕύλλο αγώνος του επίδικου αγώνα, είναι ελαττωματικό και προβληματικό. Με βάσει τα όσα καταγράϕονται στο ϕύλλο αγώνος, παραμένει αδιευκρίνιστο ποιοι ποδοσϕαιριστές της Προόδου αγωνίστηκαν στην αρχική ενδεκάδα. Η θέση μας αυτή επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι παρόλο που ο ποδοσϕαιριστής ο Δημητρίου Αλέξης (Αριθμός Μητρώου 209240) δεν βρισκόταν στην αρχική ενδεκάδα, είναι εύρημα με βάσει το ϕύλλο αγώνος ότι αγωνίστηκε από την αρχή μέχρι και το τέλος του αγώνα, καθώς σκόραρε μόλις στο 9’ λεπτό, δέχθηκε κάρτα στο 79΄λεπτό ενώ στις αντικαταστάσεις δεν περιλαμβάνεται το όνομα του. Πέραν του πιο πάνω ο 1ος Βοηθός όταν του υποδείχθηκε η ϕωτογραϕία του ποδοσϕαιριστή Τσίβικου Σάββα (Αρ. Μητρώου 29827) που δεν βρισκόταν στην αρχική ενδεκάδα αλλά και ούτε στις αντικαταστάσεις, ανέϕερε ότι αναγνωρίζει το ποδοσϕαιριστή και θυμάται πως αγωνίστηκε στο επίδικο αγώνα. Είναι εύρημα της Δικαστικής ότι το ϕύλλο αγώνος του παιχνιδιού παραθέτει συγκρουόμενα γεγονότα, ως εκ τούτου δεν μπορεί να ληϕθεί υπόψη αναϕορικά με το ποιοι ποδοσϕαιριστές αγωνίστηκαν για την ομάδα της Προόδου και πιο συγκεκριμένα ποια ήταν τελικά η αρχική ενδεκάδα.

 

2) Η μαρτυρία του 2ο Βοηθού, περιγράϕει γεγονότα τα οποία δεν μπορούν να βοηθήσουν την Δικαστική, ώστε να εξάγει οποιοδήποτε συμπέρασμα αν τελικά αγωνίστηκαν οι 2 ποδοσϕαιριστές για τους οποίους υποβλήθηκε η Ένσταση.

 

3) Η μαρτυρία του 1ο βοηθού, είναι η πλέον καθοριστική και σε αυτή θα βασιστούμε, για να αποϕασίσουμε κατά πόσον αγωνίστηκαν οι 2 ποδοσϕαιριστές για τους οποίους υποβλήθηκε η Ένσταση. Αποδεχόμαστε τη μαρτυρία του 1ο βοηθού ως αξιόπιστη και αμερόληπτη. Επίσης θεωρούμε ότι ο 1ος βοηθός κατέθεσε ενώπιον της Δικαστικής τα όσα είδε και βίωσε στον επίδικο αγώνα και τίποτα περισσότερο. Ως εκ τούτου αποδεχόμαστε την αναϕορά του ότι ο ποδοσϕαιριστής Θεοδωσίου Θεόδωρος (Αριθμός Μητρώου 44833) σίγουρα αγωνίστηκε στον επίδικο αγώνα, καθώς τον γνωρίζει και θυμάται πολύ καλά. Ο 1ος Βοηθός προχώρησε και ένα βήμα πιο κάτω καθώς θυμάται πως ο εν λόγω ποδοσϕαιριστής είχε συμμετοχή σε περιστατικό που εξελίχθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Η μαρτυρία του 1ου βοηθού παρόλο που χαρακτηρίστηκε ως αναξιόπιστη από τον εκπρόσωπο της Προόδου, σε κανένα στάδιο της δεν κλονίστηκε σε τέτοιο βαθμό, ούτος ώστε να εξάγουμε οποιοδήποτε συμπέρασμα ότι ο 1ος Βοηθός δεν είπε ενώπιον της Δικαστικής την αλήθεια.

 

4) Με βάσει το Τεκμήριο 4 το οποίο έχει κατατεθεί από την Ομοσπονδία ήτοι την επιστολή και την απάντηση του ΚΟΑ σε σχέση με τα Δελτία Υγείας των αθλητών Χριστοϕόρου Αλέξανδρος (Α.Π.Τ.: 1054268)  και Θεοδωσίου Θεόδωρος (Α.Π.Τ. 962977), η Δικαστική αποδέχεται το περιεχόμενο της απαντητικής επιστολή του ΚΟΑ, ότι για τους 2 πιο πάνω αθλητές και ποδοσϕαιριστές της Προόδου, τα δελτία υγείας τους έχουν λήξει του μεν πρώτου Χριστοϕόρου Αλέξανδρου την 05/11/2016 και του δεύτερου Θεοδωσίου Θεόδωρου την 17/12/2016. Το περιεχόμενο της πιο πάνω επιστολής δεν αμϕισβητήθηκε από τον εκπρόσωπο της Προόδου. Οπόταν αποτελεί εύρημα της Δικαστικής ότι οι ποδοσϕαιριστές της Προόδου, Χριστοϕόρου Αλέξανδρος (Αριθμός Μητρώου 207864) και Θεοδωσίου Θεόδωρος (Αριθμός Μητρώου 44833) κατά την ημερομηνία διεξαγωγής του επίδικου αγώνα δεν κατείχαν έγκυρο δελτίο υγείας.

 

 

 

ΝΟΜΙΚΗ ΠΤΥΧΗ

 

Στο Μέρος Χ της Προκήρυξης στο άρθρο 3 (Ποιοι ποδοσϕαιριστές δικαιούνται να αγωνίζονται) προβλέπεται:-

 

«Ο ποδοσϕαιριστής να κατέχει έγκυρο δελτίο υγείας.»

 

Ενώ σε συνέχεια το άρθρο 4 του ίδιου Μέρους προβλέπει

 

«Ποδοσϕαιριστής που λαμβάνει μέρος σε αγώνα Πρωταθλήματος ενώ δεν πληροί όλες τις πιο πάνω προϋποθέσεις, θα θεωρείτε ότι το πράττει αντικανονικά και το μέλος θα αναλαμβάνει την ευθύνη για αντικανονική συμμετοχή ποδοσϕαιριστή σε αγώνα.»

 

Απολύτως σχετικά είναι τα άρθρα 12, 13, 14 και 15 του ίδιου μέρους που ϕέρουν τον τίτλο Ιατρική Βεβαίωση Υγείας: Πιο συγκεκριμένα το άρθρο 13 προνοεί ότι «….Αντικανονική είναι επίσης η συμμετοχή ποδοσϕαιριστή σε περίπτωση που η Ιατρική Βεβαίωση έπαυσε να ισχύει, έχει λήξει ή δεν έχει εκδοθεί.»

 

Για σκοπούς κατάληξης τους σκεπτικού της απόϕασης μας επαναλαμβάνουμε ότι το μέρος ΧΙΙΙ της Προκήρυξης στο άρθρο 20.1 μεταξύ άλλων αναϕέρει ότι Ένσταση κατά του κύρους ενός αγώνα μπορεί να καταχωρηθεί “λόγω αντικανονικής συμμετοχής ποδοσϕαιριστή, σαν επακόλουθο παράβασης της παρούσας Προκήρυξης και………..” Ενώ ακολούθως στο άρθρο 23 προβλέπεται ότι «σε περίπτωση αποδοχής οποιασδήποτε ένστασης, το ένοχο σωματείο θα μηδενίζεται, ασχέτως του αποτελέσματος του αγώνα και ο αγώνας θα θεωρείτε ότι τέλειωσε υπέρ της αντιπάλου ομάδας με αποτέλεσμα 3-0…….»

 

Κατάληξη:

 

Πριν προχωρήσουμε στην ανακοίνωση της τελικής μας κατάληξης οϕείλουμε να επαναλάβουμε την πάγια θέση της Δικαστικής αλλά και της Ομοσπονδίας, ότι οι ποδοσϕαιρικοί αγώνες θα πρέπει να διεξάγονται και να ολοκληρώνονται εντός του αγωνιστικού χώρου.  Την τύχη και την έκβαση ενός αγώνα θα πρέπει να την καθορίζουν οι δύο ομάδες που αγωνίζονται και κανείς άλλος. Τούτο όμως θα πρέπει να γίνεται πάντα κατ’ εϕαρμογή της Ενιαίας Προκήρυξης και των Κανονισμών του παιχνιδιού. Είναι με λύπη που σήμερα η Δικαστική θα πρέπει να αποϕασίσει για τη τελική έκβαση ενός αγώνα, ο οποίος έχει ολοκληρωθεί την ημερομηνία που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί.

 

Ως προς την ουσία της Ένστασης και επιχειρώντας να υπαγάγουμε τα πραγματικά περιστατικά της υπό κρίση υπόθεσης στις οικείες διατάξεις της προκήρυξης τείνουμε να καταλήξουμε ότι αποδεχόμαστε την Ένσταση της ΠΑΕΚ κατά του κύρους του αγώνα, για το λόγω ότι ο ποδοσϕαιριστής Θεοδωσίου Θεόδωρος (Αριθμός Μητρώου 44833) σύμϕωνα και με την μαρτυρία του 1ο Βοηθού την οποία και αποδεχόμαστε, αλλά και την απαντητική επιστολή του ΚΟΑ προς την Ομοσπονδία ότι το Δελτίο Υγείας του εν λόγω ποδοσϕαιριστή έχει λήξει στις 17/12/2016, αγωνίστηκε στον επίδικο αγώνα αντικανονικά καθώς δεν κατείχε έγκυρο δελτίο υγείας. Για τον Χριστοϕόρου Αλέξανδρο (Αριθμός Μητρώου 207864) δεν μπορούμε να εξάγουμε οποιοδήποτε ασϕαλές συμπέρασμα ότι αγωνίστηκε στον επίδικο αγώνα, για 2 λόγους: α) το ϕύλλο αγώνος περιγράϕει συγκρουόμενα γεγονότα άρα δεν μπορούμε να βασιστούμε σε αυτό ώστε να εξάγουμε οποιοδήποτε συμπέρασμα αν συμμετείχε στον επίδικο αγώνα ή όχι και β) Οι 2 βοηθοί διαιτητές κατά την μαρτυρία τους ανέϕεραν ότι δεν μπορούν να θυμηθούν αν αγωνίστηκε στον επίδικο ο αγώνα ο συγκεκριμένος ποδοσϕαιριστής.

 

Επίσης θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή προς τους Διαιτητές, ώστε να ασκούν περαιτέρω και πιο προσεχτικό έλεγχο στα ϕύλλα αγώνος, στις ταυτότητες και δελτία υγείας των ποδοσϕαιριστών ούτως ώστε να μην παρουσιαστούν στο μέλλον παρόμοια προβλήματα.

 

Τέλος επαναλαμβάνουμε την τελική μας κατάληξη ότι αποδεχόμαστε την Ένσταση της ΠΑΕΚ και ως εκ τούτου κατακυρώνουμε τον επίδικο αγώνα ΠΑΕΚ ΚΟΛΟΣΣΙΟΥ –ν- ΠΡΟΟΔΟΣ ΠΟΤΑΜΟΥ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ υπέρ της ΠΑΕΚ ΚΟΛΟΣΣΙΟΥ με σκορ 3-0.

 

Αναμένουμε από την Ομοσπονδία όπως παραπέμψει ενώπιον μας την ΠΡΟΟΔΟ ΠΟΤΑΜΟΥ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ και τον ποδοσϕαιριστή Θεοδοσίου Θεόδωρο (Αριθμός Μητρώου 44833), ώστε να επιβληθεί ποινή για την αντικανονική συμμετοχή του στον επίδικο αγώνα.

 

Το παράβολο των €200 θα πρέπει να επιστραϕεί στην ΠΑΕΚ ΚΟΛΟΣΣΙΟΥ και θα χρεωθεί ως πρόστιμο στην ομάδα της ΠΡΟΟΔΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ.

Αφήστε Σχόλιο

Το Ηλεκτρονικό σας Ταχυδρομείο δε θα φαίνεται δημόσια. Τα απαιτούμενα πεδία εμφανίζονται με *