Τελετή Βραβεύσεων ΕΠΟΛ 2022 – 2023 (Φώτος & Βίντεο)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (01/06) στο οίκημα της ΠΕΟ στην Λεμεσό, η καθιερωμένη ετήσια Τελετή Βραβεύσεων της Ομοσπονδίας μας.

Την εκδήλωση παρουσίασε εξαιρετικά ο φίλος και καταξιωμένος αθλητικογράφος κ. Σάββας Κοσιάρης τον οποίο ευχαριστούμε θερμά, όπου βραβεύτηκαν οι ομάδες και ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν κατά την διάρκεια της ποδοσφαιρικής χρονιάς 2021 – 2022.

Η εκδήλωση έγινε στην παρουσία εκπροσώπων σωματείων της ΕΠΟΛ, εκπροσώπων άλλων Ομοσπονδιών και αρκετών επισήμων, μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος του ΚΟΑ κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο δήμαρχος Λεμεσού κ. Νίκος Νικολαΐδης και οι βουλευτές του ΑΚΕΛ Λεμεσού Άντρος Καυκαλιάς, Κώστας Κώστα και Μαρίνα Νικολάου.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση έκαναν ο πρόεδρος της ΕΠΟΛ κ. Κώστας Χ”Κωστής, ο πρόεδρος της ΣΤΟΚ κ. Μαρίνος Τιμοθέου, ο δήμαρχος Λεμεσού κ. Νίκος Νικολαΐδης και ο πρόεδρος του ΚΟΑ κ. Αντρέας Μιχαηλίδης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας συγχαίρει όλους όσους βραβεύθηκαν στην εκδήλωση και τους εύχεται ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες, ενόψει και της επόμενης ποδοσφαιρικής χρονιάς 2022 – 2023.

Με το πέρας της εκδήλωσης το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας δεξιώθηκε όλους τους παρευρισκόμενους.

Για να δείτε αναλυτικά τις βραβεύσεις πατήστε ΕΔΩ.

Για να δείτε το βίντεο της εκδήλωσης πατήστε ΕΔΩ.

                                           

Αφήστε Σχόλιο

Το Ηλεκτρονικό σας Ταχυδρομείο δε θα φαίνεται δημόσια. Τα απαιτούμενα πεδία εμφανίζονται με *